Internet Explorer 7

Internet ExplorerIE 7 mínusz a plusz

male · 13 éve · 2006. August 7. (Monday) - 17:30 · Internet Explorer · Digg Button Facebook share

Microsoft nem fogja használni a „plusz” szimbólumot, hogy megkülönböztesse a Vista-ban. Ezek után „Windows Internet Explorer 7 in Vista” lesz a neve az új operációs rendszerben, és „Windows Internet Explorer 7 for Windows XP” lesz, ha XP-n fogjuk használni.

Címkék: Internet Explorer 7 Internet Explorer

Internet ExplorerInternet Explorer 7 frissítésként

male · 13 éve · 2006. July 27. (Thursday) - 18:17 · Internet Explorer · Digg Button Facebook share

Microsoft az Internet Explorer 7-es verzióját az automatikus frissítéseken keresztül fogja a felhasználókhoz eljuttatni. Az IE7 végleges verziót körülbelül a negyedik negyedévben fogja kiadni a Microsoft a tervek szerint.

Habár a szoftvert az automatikus frissítés tölti le felhasználói beavatkozás nélkül, mégis megkérdezi a felhasználókat az új böngésző telepítéséről, hogy azonnal, később vagy egyáltalán nem akarja-e telepíteni.

Tovább »

Címkék: Internet Explorer 7 Internet Explorer

Internet ExplorerInternet Explorer Administration Kit 7 Beta 3

male · 13 éve · 2006. July 22. (Saturday) - 10:00 · Internet Explorer · Digg Button Facebook share

Az Internet Explorer Administration Kit 7 [IEAK 7] lehetőséget nyújt saját IE 7 vagy IE 7+ csomag készítésére. Saját IE 7 telepítőt lehet vele készíteni, alapértelmezett beállításokkal, toolbar-ral, stb..

IEAK Weboldal
Letöltés

Címkék: Internet Explorer 7 Internet Explorer

Internet ExplorerKiadták az Internet Explorer 7 Beta 3-at

male · Kevesebb, mint 13 és fél éve · 2006. June 29. (Thursday) - 19:12 · Internet Explorer · Digg Button Facebook share

A Microsoft kiadta az Internet Explorer Beta 3-at. Az IE weboldalát még frissíteni kell, de le tudod tölteni a Microsoft letöltő oldalán.

Az IE7 megkönnyíti a napi feladatokat, dinamikus biztonsági védelmet nyújt és nőveli a kezelhetőséget, beleértve az interfészt, a „füles” böngészést, javított keresést, RSS kezelést, stb..

Tovább »

Címkék: beta Internet Explorer 7 Internet Explorer

Internet ExplorerWindows Internet Explorer 7+ magyarázata

male · Kevesebb, mint 13 és fél éve · 2006. May 29. (Monday) - 13:47 · Internet Explorer · Digg Button Facebook share

A fő oka annak, hogy miért „Windows Internet Explorer 7” neve az új böngészőnek a Windows XP-ben és a Windows 2003-ban, és miért „Windows Internet Explorer 7+” a Vistában az az, hogy operációs rendszerek alapvetően különböznek.

Tovább »

Címkék: Internet Explorer 7 Internet Explorer

Internet ExplorerIE 7.0 beta2 első tapasztalatok

male · 13 és fél éve · 2006. April 25. (Tuesday) - 15:06 · Internet Explorer · Digg Button Facebook share

Az új Windows Internet Explorer 7.0 béta 2-es verziója (7.0.5346.5) már első benyomásra sokkal kellemesebb külsőt, és megbízhatóbb működést sugároz.
(Az előző márciusi build-ben, volt egy nagy baki, amikor a „Vissza” funkció nem működött megfelelően. Ha meglátogattunk egy oldalt (domain-t), majd ezek után egy másik oldalt (domain2) és az új oldalon tovább böngésztünk (pl. egy cikket elolvasva) és a „Vissza” gomb segítségével akartunk a domain2 oldal főoldlára (avagy az előző oldalára) jutni, akkor az első domain-ra navigált el (hibásan) a böngésző. Ezt a hibát is természetesen javították ebben a build-ben.)

Én javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki az új Explorer-t! Igaz még csak teszt (béta2) állapotban van, de bármikor visszaállítható az előző IE 6.0 is.
Továbbá a nyár folyamán várható egy béta3 kiadás is a programból.

Az Internet Explorer 7.0 letöltése
Az IE 7 honlapja

(Lásd még előző hír)

Címkék: beta Internet Explorer 7 Internet Explorer

Internet ExplorerLetölthető az Internet Explorer 7 legújabb kiadása

male · 13 és fél éve · 2006. April 25. (Tuesday) - 13:18 · Internet Explorer · Digg Button Facebook share

Megjelent az Internet Explorer 7 második béta változata. Ez az első, ami már a Windows XP-n kívül a Windows Server 2003-an és a 64 bites Windows rendszereken is fut. Egyelőre még csak angol nyelven érhető el, magyar fordításról nincs információ.

A Microsoft új böngészője kiadásával együtt elindította az IEAddons.com, ahol a felhasználók hasznos kiegészítő programokat tölthetnek le a szoftverhez. Ezzel akarja a Microsoft visszacsábítani a korábban Firefox-ra váltott felhasználókat, amire sokan a bővíthetősége miatt váltottak.

Az érdeklődők a Microsoft weboldaláról tölthetik le az új bétát.

Címkék: beta Internet Explorer 7 Internet Explorer

Internet ExplorerIE 7.0 Beta2 újabb kiadás

male · 13 és fél éve · 2006. March 21. (Tuesday) - 10:32 · Internet Explorer · Digg Button Facebook share

A Microsoft március 20-án újabb, frissített beta verziót adott ki a közeljövőben megjelenő internetes böngészőből. Mint ismeretes az IE 6.0 a Windows XP-vel jelent meg annak idején, még 2001 év végén, igaz azóta 2 SP is megjelent a böngészőhöz, de annyira jelentős technológiai újításokat nem tartalmazott. Az Internet Explorer 7.0 igazi versenytársa lesz a FireFox böngészőnek. Az IE7.0 a Vista szerves része lesz, de a Windows XP SP2 felhasználók is élvezhetik az IE7 nyújtotta lehetőségeket.

Az érdeklődök a beta verziót innen tölthetik le (a beta csak angol nyelvű).

Ha van már telepítve Internet Explorer 7 Beta korábbi verziója, a telepítés előtt azt ell kell távolítani! Vezérlőpult – Programok hozzáadása/törlése menüpont ->A „Frissítések megjelenítése” jelölőnégyzetet be kell kapcsolni és már látszik is az IE.

Címkék: beta Internet Explorer 7 Internet Explorer

« Előző 1 2 Következő »