Microsoft

MicrosoftÚj Microsoft szolgáltatások és tervek

male · 14 éve · 2006. June 5. (Monday) - 22:16 · Microsoft · Digg Button Facebook share

A Microsoft Live Labs kiadott két biztonsághoz kapcsolódó webes szolgáltatást, melyek azonosítást és P-to-P (peer-to-peer) csatlakozást nyújtanak hálózati tűzfalon keresztül.

Ezek a Microsoft azon tervének része, mellyel gyorsan olyan weben alapuló szolgáltatásokat kíván létrehozni, hogy felvegye a versenyt a rivális Google-lal vagy Yahoo-val. Ezért alakította meg januárban a Live Labs-ot. A cég elmondása szerint az újítások a Vistával lesznek kapcsolatban, de még nem tudják pontosan, hogyan akarják az operációs rendszert értékesebbé tenni a felhasználóknak.

Tovább »

Címkék: Microsoft

MicrosoftMicrosoft Soccer Scoreboard

male · 14 éve · 2006. June 5. (Monday) - 18:44 · Microsoft · Digg Button Facebook share

Kövesd kedvenc foci csapatodat a VB ideje alatt!

Ezzel a programmal eléred a legfrissebb eredményeket, híreket és információkat egyetlen kattintással. Élő játékadatokkal tudod figyelni valósidőben a csapatod állását. Akarsz többet? Ha foci rajongó vagy, ne habozz!

Töltsd le most a Microsoft Soccer Scoreboard-ot!

Címkék: Microsoft

MicrosoftMicrosoft Standard User Analyzer

male · 14 éve · 2006. June 1. (Thursday) - 10:56 · Microsoft · Digg Button Facebook share

Áttekintés

A Microsoft Standard User Analyzer (SUA) segít a fejlesztőknek, hogy elemzi azokat a problémákat, amik megakadályozzák a programokat a helyes működéstől rendszergazdai jogok nélkül. A Vistában minden rendszergazda alapértelmezetten sima felhasználói jogokkal futtatja az alkalmazásokat, tehát fontos megbizonyosodni, hogy a programnak nem szükséges-e az adminisztrátori hozzáférés.

A Standard User Analyzer-rel tesztelt programoknál azonosítani lehet, hogy a következő szempontok alapján igényelnek-e rendszergazdai jogokat vagy sem:

  • Fájl hozzáférés
  • Registry hozzáférés
  • INI fájlok
  • Biztonsági kiváltságok
  • Egyéb problémák

Tehát ez az eszköz kiegészíti a Application Compatibility Toolkit (ACT) 5.0-t. ACT 5.0-ban lesz egy Felhasználói Fiók Irányító ügynök, amivel azonosítani lehet a rendszergazdai jogokat igénylő programokat. A Standard User Analyzer fejlesztők vagy tesztelők gépére van tervezve, a hibák elhárítása végett. A SUA által behatárolt problémákat importálni lehet az ACT 5.0 adatbázisába is, így követvén az alkalmazások kompatibilitását különböző környezeteken.

Letöltés

Címkék: Microsoft

« Előző 1 2 Következő »