Windows Update

Windows UpdateHét új frissítés a Windows-hoz és az Office-hoz

male · Majdnem 18 éve · 2006. July 6. (Thursday) - 21:14 · Windows Update · Digg Button Facebook share

Körülbelül hét új kritikus frissítést fog kiadni a Microsoft a Windows és az Office rendszerekhez. Ezek közül négy fogja a Windows-t és három az Office-t érinteni.

Címkék: Windows Update

Windows UpdateFontos Windows frissítés frissítése!

male · Majdnem 18 éve · 2006. June 27. (Tuesday) - 18:46 · Windows Update · Digg Button Facebook share

A júniusi Windows Update-ben közzétett KB911280-es frissítés nem sikeredett valami tökéletesre, így egy nagy biztonsági hiba maradt a Windows rendszerben. Az Útválasztás és távelérés szolgáltatásban felfedezett távoli kódvégrehajtási biztonsági rés révén egy támadó távolról hozzáférhet egy Windows rendszerű számítógéphez, és átveheti az irányítást felette. További részletek.

A frissítés letöltése.


Továbbá egy kiegészítő frissítés:

Hálózati diagnosztika eszköz (KB914440)

Áttekintés
A Windows XP rendszerhez készített Hálózati diagnosztika eszköz a hálózati kapcsolat adatainak elemzésével segíti a számítógép hálózattal kapcsolatos hibáinak a kijavítását. Ezt általában egy telefonon vagy az interneten keresztül segítő támogatási szakértő bevonásával szokás elvégezni.

Letöltés:

Címkék: Windows Update

Windows UpdateÖt fontos frissítés a Vista-hoz

male · Majdnem 18 éve · 2006. June 24. (Saturday) - 10:18 · Windows Update · Digg Button Facebook share

A mai napon kiadott a Microsoft öt frissítést, amik a következőket javítják meg:

  • Az oldalsó panel kifagyását, ha tömörített elemet akarsz rá telepíteni
  • Azoknak a programoknak a kifagyását, amelyek a comdlg32.dll-t használják
  • Több processzoros gépen IPSec használatát
  • A felhasználói élmény javítására irányuló program azon hibáját, amely miatt néha nem tud információt küldeni a Microsoft-nak
  • A Windows Activation kifagy a 14 napos periódus után
  • Frissítés a Windows Mail szűrőkhez

Címkék: Windows Update

Windows Update2006. június - biztonsági frissítéseket tartalmazó ISO-képfájl

male · Majdnem 18 éve · 2006. June 14. (Wednesday) - 17:05 · Windows Update · Digg Button Facebook share

Összefoglaló
Ezek az ISO-9660 formátumú CD-képfájlok a 2006. június 13-án a Windows Update webhelyen a Windows rendszerhez megjelent biztonsági frissítéseket tartalmazzák.

Áttekintés
Ezek az ISO-9660 formátumú CD-képfájlok a 2006. június 13-án a Windows Update webhelyen a Windows rendszerhez megjelent biztonsági frissítéseket tartalmazzák. A képfájlok nem tartalmazzák a más Microsoft-termékekhez kiadott biztonsági frissítéseket. A CD-képfájlok azoknak a vállalati rendszergazdáknak készültek, akik nagyméretű nemzetközi szervezeteket kezelnek, akiknek az egyes biztonsági frissítések több nyelvi verzióját kell külön-külön letölteni, és akik nem használnak automatizált megoldásokat, mint például a WSUS rendszert. A képfájlok segítségével egyszerre tölthet le több frissítést az összes nyelven.

Figyelmeztetés: A frissítések telepítése előtt a http://www.microsoft.com/…net/security címen olvassa el az egyes Security Bulletin cikkeket, és győződjön meg róla, hogy a fájlok később nem lettek frissítve.

<!src:Microsof­t^http://www.mi­crosoft.com/dow­nloads/detail­s.aspx?displa­ylang=hu&Fami­lyID=247cfac8-d8fd-4436–99e3-c61218aa6311:src-->
Ez a CD-képfájl a következő frissítéseket tartalmazza:

Tovább »

Címkék: Windows Update

Windows UpdateWindows Update, 2006 Június

male · Majdnem 18 éve · 2006. June 13. (Tuesday) - 16:15 · Windows Update · Digg Button Facebook share

11 sűrgős frissítés. Akinek egy rendszeresen frissített Windows XP SP2 és Office 2003 SP2-je van, az a 11-es számot láthatja a Microsoft Update webhelyen. 8 Windows és 3 Office frissítés. Azért annyira nem kell megijedni, a 11 frissítés között megtalálható a „Microsoft Windows Rosszindulatú szoftvert eltávolító eszköz” és a „Frissítés az Outlook 2003 levélsze­métszűrőjéhez”. A maradék 9 frissítés viszont mind fontos biztonsági frissítés. E frissítések közt van hotfix a Windows Media Player 10-hez (aki régebbi WMP-t használ (8-as, 9-es), azoknak ahhoz, de az MSW.HU a 10-es verzóval foglalkozik), és összevont biztonsági frissítés az Internet Explorer böngészőhöz is.
Továbbá az Office Word sebezhetőség is javításra került, amikor ugyanis egy tetszőleges programkód (akár vírus) futtatására volt lehetőség egy speciálisan létrehozott Word dokumentum megnyitásával. A 2. Office frissítés a PowerPoint-ot érinti szintén az előzőhöz hasonló hibajavítással.

A frissítések beszerezhetők a Microsoft Update, ahol a webhely automatikusan megkeresi és telepíti a szükséges frissítéseket, akár más Windows, Office vagy WMP verzió esetén is!

Az alábbiakban közvetlen linkeket találhatunk a Windows XP SP2 rendszer + WMP10, és az Office 2003 SP2 új frissítéseihez. (Akinek valamiben más verzió van, az használja az előbb említett webhelyet!)

Tovább »

Címkék: Windows Update

Windows UpdateJövőheti Windows Update

male · Majdnem 18 éve · 2006. June 8. (Thursday) - 20:34 · Windows Update · Digg Button Facebook share

A Windows rendszergazdáknak munkás lesz a következő hetük, mert a Microsoft tervei szerint körülbelül 13 biztonsági frissítést kíván kiadni, amelyek közül 9 kritikus besorolást kapott. Egy „fontos” javítás fog érkezni a Microsoft Exchange-hez és kettő a Microsoft Office-hoz, melyek között lesz a már sok helyen jelentett sebezhetőség a Microsoft Word-höz.

Címkék: Windows Update

Windows UpdateÚj frissítés Microsoft Windows XP SP2 rendszerhez (32bit)

male · Majdnem 18 éve · 2006. June 7. (Wednesday) - 10:13 · Windows Update · Digg Button Facebook share

Frissítés neve és száma: Frissítés a Windows XP rendszerhez (KB916595)
Opció: Stabilitást javító frissítés

Részletes információk:
Fájlnév: WindowsXP-KB916595-x86-HUN.exe
Verzió: 916595
Tudásbáziscikkek: KB916595
Közzétéve: 2006. 06. 06.
Nyelv: Magyar
Letöltés mérete: 603 KB
Érvényesítés szükséges: IGEN

Áttekintés
A frissítés telepítésével megakadályozhatja, hogy Windows XP Service Pack 2 rendszerű számítógépen megjelenjen a „0×D1_W_HTTP!­UlInitializeCon­nectionTimerIn­fo+22” hibaüzenet. A hiba rendszerindításkor, illetve a rendszer elindítása után jelenhet meg. Előfordulhat, hogy a frissítés telepítése után újra kell indítania a számítógépet.

Tovább a letöltéshez.

Címkék: Windows XP Windows Update

Windows UpdateÚj Windows frissítés

male · Majdnem 18 éve · 2006. June 1. (Thursday) - 15:25 · Windows Update · Digg Button Facebook share

Update for Outlook Express 6.0 on Microsoft Windows XP (KB918766) – Magyar

Összefoglaló
Ehhez a letöltéshez hamarosan elkészül a magyar nyelvű telepítési utasítás.

Áttekintés
You may receive an error message when you try to open Microsoft Outlook Express or you try to open the Windows Address Book after you install cumulative security update 911567 that is described in security bulletin MS06–016.

This update contains changes which address the cause of these errors, plus changes to enable template e-mail files, and to backup mail data prior to database compaction.

Letöltés (előfordulhat, hogy a letöltés nem jeleníthető meg, „vacakol”…)

Címkék: Windows Update

Windows UpdateÚj Windows frissítés

male · Majdnem 18 éve · 2006. May 31. (Wednesday) - 15:10 · Windows Update · Digg Button Facebook share

Frissítés a Windows XP rendszerhez (KB917730)

Áttekintés
A frissítés telepítésével kijavíthatja azt a hibát, ami miatt nem lehet hálózati kapcsolatot létrehozni Windows XP SP2 rendszerű számítógép elindításakor.

Címkék: Windows XP Windows Update

Windows UpdateÚj Windows frissítés

male · 18 éve · 2006. May 23. (Tuesday) - 18:45 · Windows Update · Digg Button Facebook share

Frissítés a Windows kommunikációs alaprendszerhez (KB912817)

Áttekintés
A frissítés telepítése után az MSDTC összetevő használni tudja a WS-AtomicTransaction protokollt, és használható lesz a Windows kommunikációs alaprendszer (Windows Communication Foundation, WCF) COM+ integrációs szolgáltatása.
A frissítés telepítése után a WCF alkalmazások használni tudják a WS-AtomicTransaction protokollt. Ezen kívül a WCF COM+ integrációs szolgáltatása révén a COM+ alkalmazások szolgáltatásként is elérhetővé tehetők. Előfordulhat, hogy a frissítés telepítése után újra kell indítania a számítógépet.

Címkék: Windows Update

« Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő »