Windows Vista Service Pack 2 letöltés

Módosítva: 11 és fél éve · Létrehozva: 2011. August 3. (Wednesday) - 21:27 · Digg Button Facebook share

Áttekintés
A Windows Server 2008 és Windows Vista rendszerhez kiadott Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag a Windows Vista és Windows Server 2008 rendszerhez készített frissítés, amely számos új hardvereszközt és szabványt támogat, és az SP1 szervizcsomag megjelenése óta kiadott összes frissítést tartalmazza. Az SP2 szervizcsomag egyszerűbb felügyeletet biztosít azáltal, hogy a rendszergazdáknak elegendő egyetlen szervizcsomagot telepíteni és támogatni az ügyfélszámító­gépeken és a kiszolgálókon. További részleteket és dokumentumokat talál a Windows Server SP2 és Windows Vista SP2 rendszerrel foglalkozó lapon a TechNet/MSDN webhelyen.

A Windows Server 2008 és Windows Vista rendszerhez kiadott SP2 szervizcsomag egy olyan frissítés, amely az automatikus visszajelzésen keresztül felfedezett fejlesztéseket és az SP1 szervizcsomag megjelenése kiadott összes frissítést egyaránt tartalmazza. A Microsoft a javításokat egyetlen, ügyfélszámító­gépeken és kiszolgálókon egyaránt telepíthető szervizcsomagban bocsátja rendelkezésre, ezzel egy olyan, kiváló minőségű frissítést biztosítva, amely minimalizálja a központi telepítés és a tesztelés bonyolultságát a felhasználók számára.

A Service Pack 2 telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a Service Pack 1 szervizcsomagnak. Az SP2 szervizcsomag telepítése előtt győződjön meg arról, hogy a számítógépen telepítve van az SP1 szervizcsomag.

Megjegyzés: A Windows Server 2008 Service Pack 1 szervizcsomagot tartalmazza a frissítés. A Windows Vista SP1 rendszerrel kapcsolatos információk és letöltések a Technet Windows Vista SP1 rendszerrel foglalkozó oldalán találhatók.

A Windows Server 2008 SP2 és Windows Vista SP2 összes nyelven elérhető önálló csomagja a 36 támogatott nyelv bármelyikével rendelkező rendszeren telepíthető.