Windows LiveA Microsoft domén szolgáltatása "él"

male · Több, mint 14 és fél éve · 2006. June 30. (Friday) - 10:23 · Windows Live · Digg Button Facebook share

Az elmúlt keddtől indították el a „Custom Domains” szolgáltatást, ami a harmadik nem béta Windows Live project. Ezzel saját domain nevünket használhatjuk a Windows Live Mail-lel és a Hotmail-lel.

Windows Live Custom Domains egy ingyenes szolgáltatás, mint a cég többi „Live” terméke. Ráadásul, a Microsoft hozzáadott egy új funkciót, az „open membership”-et.

További Windows Live szolgáltatások nem valószínű, hogy elhagyják a béta stádiumot a nyár folyamán. A Microsoft körülbelül 20 újabb alkalmazást terverz a Live platformra.

Van már saját domain neved? A „Custom Domains” ingyen e-mail hosztingot nyújt neked.

  • E-mail fiók mindenkinek. Készíts annyi fiókot, amennyit akarsz.
  • Újabb e-mail tulajdonság. Mindenki kapni fog egy MSN Hotmail fiókot. Ezeket a fiókokat ingyen fel lehet frissíteni a Windows Live Mail beta-ra, ami 2gb helyet és kibővített biztonságot nyújt.
  • Használd a Windows Live Messengerhez és máshoz is. Az e-mail címeket használhatod azonnali üzenetküldéshez, valamint egyéb MSN és Windows Live szolgáltatásokhoz.
  • Nincs vita. Az e-mailjeidet a Microsoft hosztolja, tehát nincs szükség emailszerver bérlésére.
  • Rugalmasság. Az opciónális szoftverfejlesztői csomaggal megtudhatod hogyan működik a „Custom Domains” a weboldaladdal vagy alkalmazásoddal

Címkék: Windows Live

További Windows Live cikkek:
Windows Live Messenger - általános elérhetőség
A Microsoft bemutatta a Windows Live Local új verzióját
Windows Live Local beépülő Outlook-hoz