Windows VistaWindows Vista RTM: újabb időpont

male · Kevesebb, mint 14 és fél éve · 2006. October 23. (Monday) - 17:42 · Windows Vista · Digg Button Facebook shareOktóber 25-éig szerette volna a Microsoft az új operációs rendszerét elkészíteni. A Microsoft specialista Mary Jo Foley-nak egy interjúban kellett közölnie, hogy ezt az időpontot nem tudják tartani.

A TAP (Technology Adopter Program) résztvevőinek kiadott Build 5824-gyel egy nagy probléma adódott. A frissítés Windows XP-ról minden esetben hibás, tehát csak teljesen új telepítést lehetett végezni. Pár nap stresszes bug keresés után, kijavították a hibát.

Az október 25-ei dátumot nem tudják tovább tartani, ezért jelenleg november 8-ra módosították, amikorra Windows Vista végleges verziójának készen kell lennie. Ekkor kezdik meg a cégek számára a forgalmazást, majd 2007 januárjában a magánembereknek is. A magyar verziót körülbelül márciusban vásárolhatjuk meg.

Minden esetre ez a csúszás is következményekkel jár. Minden nappal, amivel a Microsoft késik, egyre kisebb az esélye a fordított változatnak a januári premiernek.

Címkék: Windows Vista RTM

További Windows Vista cikkek:
Új nVidia driver Vista RC2-höz (is)
Vista antivírus - Windows Live OneCare
Vista RTM - október 25?!
Vista RC2 - esetleges Aero probléma megoldás
Letölthető a Windows Vista RC2