Windows VistaWindows Vista Service Pack 1 még idén

male · 14 éve · 2007. January 22. (Monday) - 16:59 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

Habár az új operációs rendszer még nincs kiskereskedelmi forgalomban, Redmondban nem tétlenkednek. A fejlesztők máris azzal kezdték, hogy mikor fog megjelenni a Vista első javítócsomagja.

A TAP (Technology Adoption Programm) keretében új kapcsolatokat teremtenek vállalatokkal, hogy a vásárlók előtt teszteljék az új technológiákat. A Microsoft egy e-mailben értesítette az érintett partnereket a csomag érkezéséről, valamint így kérte a cégek visszajelzését is.

A vállalatok figyelmének felhívása után tárgyalásokat folytatnak a Windows Vista SP1 fajtájáról is, azaz, hogy csak egy frissítő csomag legyen, ami csak biztonsági rések és hibák javítását tartalmazzák, vagy egy minőségibb service pack-et adjanak-e ki.

A Microsoft a Vista Service Pack 1-et az e-mailben elküldött információk alapján akarja ez év második felében a nyílvánosság elé tárni. Tehát így meg tudja előzni a Windows XP Service Pack 3-at (ha lesz). Azok a vállalatok, akik a TAP programban részt akarnak venni, kapcsolatba kell lépniük a Microsoft-tal.

Címkék: Windows Vista Service Pack 1

További Windows Vista cikkek:
Microsoft Update 2007. január
vLite avagy nLite Windows Vista-hoz
Windows Vista felügyelet nélküli telepítés
Windows Vista visszaszámláló Gadget
Windows Vista kiadások közötti különbségek