Windows VistaA Vista jövõje

male · Kevesebb, mint 13 és fél éve · 2007. October 24. (Wednesday) - 19:46 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

Az MSW.hu által készített felmérés szerint – ahol az aktív regisztrált tagokat kérdeztük -, kiderült, hogy a Vistanak van jövõje a felhasználók körében. A válaszadók 25%-a már most az új OS-t használja, és további 17% szándékozik áttérni az SP1 megjelenésével. 36%-uk még bizonytalan az áttérés idejével, és mindössze 22% szándékozik a Vista-t kihagyni (annak idején ugyanennyien, vagy még többen akarták kihagyni a Windows XP-t…).
A Windows Vista SP1 már javában készül, leginkább a stabilitáson, és a megbízhatóságon kívánnak javítani a fejlesztõk, ha ezt sikerül elérni, akkor a most bizonytalanok is biztosabbak lehetnek a váltás sikerében. Az SP1 leghamarabb 2008. elsõ negyedévében jelenik meg, míg a Windows XP SP3 a Vista SP1 megjelenése után fog megjelenni a tervek szerint. Akik nem kívánnak áttérni a Vista-ra, azoknak még jó pár évet kell várniuk, a most Windows Seven kódnéven futó következõ Windows megjelenésig, ami leghamarabb 2010-ben esedékses.

Vista SP1 Fórum
XP SP3 Fórum

Közben feltettük az új kérdést:
Melyik Media Lejátszót használod ZENE HALLGATÁSRA (leggyakrabban)?
Kérlek szavazz!

Címkék: Windows Vista

További Windows Vista cikkek:
Windows Vista Ultimate Extras: megérkeztek a nyelvi csomagok
Vista kompatibilitási és megbízhatósági javítás - KB941649-v2
Windows Vista frissítések
Ingyen Windows Vista & idõjárás Gadget Vista Sidebar-ra
Egy kis trükkel letölthető a Vista Service Pack 1 béta