Family Pack

Windows 7Véget ér a Windows 7 Family Pack akció

male · 10 éve · 2010. December 27. (Monday) - 18:00 · Windows 7 · Digg Button Facebook share

Úgy tűnik, csak az év végéig lehet élni a kedvezményes licencvásárlási lehetőséggel, bár egyelőre hivatalos megerősítés nincs.

A héten véget ér a Windows 7 Family Pack akció – derül ki a legnagyobb amerikai internetes áruház, az Amazon.com oldalain megjelent figyelmeztetésből. A promóció az Egyesült Államokban október elejétől, 45 további országban – köztük Magyarországon – október 22-től, az operációs rendszer megjelenésének első évfordulójától volt elérhető.

Tovább »

Címkék: Windows 7 Family Pack

Windows 7Itthon is elindult a Windows 7 Family Pack akció

male · 10 éve · 2010. October 26. (Tuesday) - 08:46 · Windows 7 · Digg Button Facebook share

A múlt hét óta a nagy elektronikai áruházláncoknál megvásárolható a kedvezményes csomag. Egy vásárló legfeljebb 3 pakkot vehet.

A Microsoft a Windows 7 megjelenésének első évfordulóján Magyarországon is megkezdte a Windows 7 Home Premium speciális kiadásának, a több gépet használó családoknak szánt, kedvezményes árú Family Packnek a forgalmazását a nagyobb elektronikai áruházláncokban. A csomaggal három, eredeti Windows Vistát vagy XP-t futtató számítógépet lehet frissíteni az új operációs rendszerre. A dobozban a 32 és 64 bites verzióhoz szükséges telepítő DVD-k mellett egyetlen upgrade-licenckulcs található, ezzel három PC-n aktiválható a Windows 7.

Tovább..

Címkék: Windows 7 Family Pack

Windows 7Magyarországra jön a Windows 7 Family Pack akció

male · Több, mint 10 és fél éve · 2010. September 7. (Tuesday) - 17:47 · Windows 7 · Digg Button Facebook share

*A Microsoft az új operációs rendszer egyéves születésnapján feltámasztja a közel 60 százalékos árkedvezménnyel kínált családi csomagot, melyet ezúttal nálunk is forgalmazni fognak.

A Microsoft a múlt héten bejelentette, hogy az operációs rendszer kiskereskedelmi premierjének első évfordulójára ismét piacra dobja a Windows 7 Home Premium speciális kiadását, a több gépet használó családoknak szánt, kedvezményes árú Family Packet. E csomagban három darab upgrade-licenc található, melyekkel három windowsos PC-t lehet az új operációs rendszerre frissíteni. A konstrukció árszabása rendkívül kedvező: a vásárlók a három egyedi upgrade licenc árának kevesebb mint feléért – Amerikában 360 helyett 150 dollárért – juthatnak hozzá a családi dobozhoz.*

Tovább..

Címkék: Windows 7 Family Pack