Windows Vista

Windows UpdateWindows Vista frissítések

male · 16 éve · 2008. April 15. (Tuesday) - 17:10 · Windows Update · Digg Button Facebook share

Frissítés a Windows Vista rendszerhez (KB949939)
A frissítés telepítésével biztosíthatja, hogy a jövőbeli frissítések sikeresen települjenek a Windows Vista rendszer minden kiadására. Egyes jövőbeli frissítések telepítéséhez szükség lehet erre a frissítésre.
Letöltés (32bit)
Letöltés (64bit)

System Update Readiness Tool (KB947821) [2008. április]
Ez az eszköz azért készült, mert inkonzisztencia található a Windows szolgáltatástárban, ami megakadályozhatja a jövőbeli frissítések, szervizcsomagok és szoftverek telepítését. Az eszköz ellenőrzi, hogy található-e ilyen jellegű inkonzisztencia a számítógépen, és ha igen, megkísérli kijavítani.
Letöltés (32bit)
Letöltés (64bit)

Címkék: Windows Vista Windows Update

DriverWindows XP, Vista driverek

male · 16 éve · 2008. April 10. (Thursday) - 21:33 · Driver · Digg Button Facebook share

Igaz nem ma jelentek meg, de ma ezek a legfrissebb verziók, és ma volt alkalmam az MSW.hu szerverén frissíteni a driverek letöltési részlegét. Nem nagy a választék, de a legfontosabbak megtalálhatók, és azok is, amelyeket csak igen lassú mirrorokról lehet letölteni általában (Realtek audio driverek).

A driver letöltési részleg itt található.

Címkék: Windows XP Windows Vista Driver

Windows VistaWindows Vista frissítések

male · 16 éve · 2008. March 27. (Thursday) - 16:27 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

Frissítés a Windows Vista rendszerhez (KB932156)
Az eszköz telepítésével kijavíthatja azt a hibát, ami miatt a tanúsítványadatok nem tekinthetők meg az Internet Explorer 7 böngészőben vagy a Tanúsítványke­zelőben, miután sikeresen importált egy tanúsítványt egy Windows Vista rendszerű számítógépen.
Letöltés (32bit)
Letöltés (64bit)

Frissítés a Windows Vista rendszerhez (KB949758) (Vista SP1-hez)
A frissítés telepítésével engedélyezheti a Hyper-V RC0 szerepet futtató Windows Server 2008 számítógép távoli felügyeletét. Minden Hyper-V szerepű felhasználónak ajánlott telepíteni a frissítést.
Letöltés (32bit)
Letöltés (64bit)

Címkék: Windows Vista Windows Update

Windows VistaWindows Vista frissítés - KB947821

male · 16 éve · 2008. March 20. (Thursday) - 22:37 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

Frissítés a Windows Vista rendszerhez (KB947821)
A frissítés telepítésével biztosíthatja, hogy a jövőbeli frissítések sikeresen települjenek a Microsoft Windows rendszerre. Egyes jövőbeli frissítések telepítéséhez szükség lehet erre a frissítésre.
Letöltés (32bit)
Letöltés (64bit)

Címkék: Windows Vista Windows Update

Windows VistaLetölthető az 5 nyelvű Vista SP1 változat

male · Kevesebb, mint 16 és fél éve · 2008. March 18. (Tuesday) - 18:26 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

A mai napon hivatalosan is elérhetővé vált a Microsoft Windows Vista Service Pack 1 5 nyelvű változata (angol, német, japán, francia, spanyol). A magyar (36 nyelvű) változatra még várni kell körülbelül április közepéig. Mint ismeretes, már februárban kikerült a torrent oldalakra a Vista SP1 végleges változata, viszont „érdekesség” képen nem pontosan ugyanazokról a fájlokról van szó, mivel a Microsofttól letölthető változat pár bájtban eltér a torrent oldalakon korábban fellelhető változatoktól. Mielőtt nagy kapkodásba kezdenénk, csak egy szöveges dokumentum fájl került lecserélésre, mégpedig a licencet tartalmazó license_adden­dum1.rtf (amennyiben a megfelelő SP1-et töltöttük le). Erről a lentebb mellékelt kép tanúskodik.

További információk és letöltés.

Címkék: Windows Vista RTM Service Pack 1

Windows VistaWindows Vista frissítések

male · Kevesebb, mint 16 és fél éve · 2008. February 26. (Tuesday) - 18:04 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

Frissítés a Windows Vista rendszerhez (KB942642)
A frissítés telepítésével engedélyezheti a hagyományos kínai, DaYi (6.0-s verziójú) vagy a hagyományos kínai, tömbösített (6.0-s verziójú) írásjegybevivőt (IME) Windows Vista rendszerű számítógépen.
Letöltés (32bit)
Letöltés (64bit)

Group Policy Preference Client Side Extensions for Windows Vista (KB943729)
Multiple Group Policy Preferences have been added to the Windows Server 2008 Group Policy Management Console (which are also available through the Remote Server Administration Toolset (RSAT) for Windows Vista SP1). Group Policy Preferences enable information technology professionals to configure, deploy, and manage operating system and application settings they previously were not able to manage using Group Policy. After you install this update, your computer will be able to process the new Group Policy Preference extensions.
Letöltés (32bit)
Letöltés (64bit)

Címkék: Windows Vista Windows Update

Windows VistaHivatalos: Vista SP1 RC Refresh 2 = RTM, Vista SP1 letöltés

male · Kevesebb, mint 16 és fél éve · 2008. February 7. (Thursday) - 15:43 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

mydigitalli­fe.info értesültünk arról, hogy a Microsoft hivatalosan is megerősítette: a Windows Vista SP1 RC Refresh 2 a szervizcsomag 1 végleges változata is egyben (RTM). Február 4 óta ez volt a nagy kérdés, hogy ez valóban így van-e. Nos, igen. Így aki telepítette az RC refresh 2-t, annak már a végleges SP1 van telepítve. Az RCR2-t a Microsoft pár hete adta ki nem publikusan 15000 teszternek, majd február 4-én bejelentette a cég, hogy elkészült Szervizcsomag 1 végleges változata, ellenben a letöltés még március közepéig várat magára az esetleges driver problémák elkerülése végett. Azonban számos Microsoft partner sürgetésének hatására valószínűleg mégsem kell márciusig várni az SP1 letöltésével, ugyanis a legújabb információk szerint február 18-ától hivatalosan is letölthető lesz a csomag. Viszont a türelmetlenek egy apró rendszerleíró­adatbázis módosítással hozzájuthatnak a végleges Vista Szervizcsomag 1-hez a Windows Update szolgáltatáson keresztül. Az interneten (torrent) már pár napja terjeng az SP1 „standalone” telepítő változata is, ami ugyanazokat a KB csomagokat tartalmazza, ami a Windows Update-ről is letölthető, így nagy valószínűséggel azok is szervizcsomag végleges változatai (köztük a 36 nyelvű, magyar is), de ne felejtsük, hogy ezeket a csomagokat még nem adta ki hivatalosan a Microsoft, így ezek letöltésével csak óvatosan bánjunk!

Az SP1 build verziója: 6.0.6001.18000­.080118–1840

Az SP1 letöltésével kapcsolatos információk (Windows Update által, standalone installer)
Windows Vista Service Pack 1 (SP1) információk

Címkék: Windows Vista RTM Service Pack 1

Windows VistaMűködik az Időjárás minialkalmazás

male · Kevesebb, mint 16 és fél éve · 2008. February 6. (Wednesday) - 23:58 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

A Vista egyik újítása a Windows oldalsáv, ami által egyszerűen és gyorsan számos információt elérhetünk. Ilyen például az óra, naptár, névjegyek, valutaárfolyamok, hírcsatornák és az időjárás (stb.). Ez utóbbi szolgáltatás azonban hazánkban a Vista RC verzió óta nem volt elérhető – hiába volt mellékelve a Vista-val a gadget, jogi problémák miatt a „Szolgáltatás nem elérhető” hibaüzenet volt látható az aktuális időjárás helyett -, így akik magyar területi beállításokkal használták a Windows-t, azoknak más forrásból kellett beszerezni egy ilyen időjárás „Gadget”-et. Ma egy véletlen folytán észrevettük (MSW.hu), hogy újra működik az említett Időjárás minialkalmazás „magyar beállításokkal” is.

Időjárás Gadget az oldalsávon:

Időjárás Gadget leválasztva az oldalsávról:

Az MSW.hu által (by Male) fejlesztett WeGa:
WeGa az oldalsávon:

WeGa leválasztva az oldalsávról:

WeGa letöltése

Címkék: Windows Vista

Windows VistaElkészült a Windows Vista Service Pack 1

male · Kevesebb, mint 16 és fél éve · 2008. February 4. (Monday) - 15:31 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

1 évvel a Windows Vista megjelenése után ma, február 4-én hivatalosan is bejelentették, hogy elkészült a Windows Vista SP1 végleges (RTM) változata. Azonban eddig nem megszokott módon még nem teszik nyílvánossá a letöltést, így sajnálatos módon még várat magára az SP1. Az első 5 nyelvi verzió (angol, német, japán, francia, spanyol) csak március közepétől lesznek elérhetőek, amit majd április közepén követi a további 31 nyelv, köztük a magyar is. Továbbá a Windows Update csak akkor fogja felajánlani az SP1 telepítését, ha az adott számítógéppel nem merülnek fel driver problémák az SP1 telepítésével, de ennek ellenére is telepíthető lesz az a „Letöltő központból” letöltött változattal.

Windows Vista Service Pack 1 (SP1) információk

Fontos tudnivalók a Windows Vista rendszerhez kiadott Service Pack 1 szervizcsomagról

Hivatalos forrás

MSW.hu Vista SP1 Fórum

Címkék: Windows Vista RTM Service Pack 1

Windows Vista1 éves a Windows Vista

male · Kevesebb, mint 16 és fél éve · 2008. January 30. (Wednesday) - 15:35 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

Pontosan 1 évvel ezelőtt indult hódító útjára a közkedvelt Windows XP utódja, a Windows Vista. Eddig több, mint 100 millió példányt értékesítettek, ami átszámolva naponta kb. 274 ezer darabot jelent. Eleinte voltak kisebb-nagyobb problémák a Vista kompatibilitásával, de ezek már szinte teljesen megoldódtak, köszönhetően a rengeteg frissítésnek (körülbelül 100 hivatalosan is kiadott frissítés érhető el a Vista-hoz), és a hardver-, szoftvergyártók együttműködésének. Sokan még óckódnak a Vista-ra való váltástól, mint annak idején az XP-től is, de a – jelenlegi hivatalos álláspont szerint legkésőbb márciusban megjelenő – Szervizcsomag 1-gyel újabb olyan felhasználók váltanak Vista-ra, akik eddig az SP1-re vártak, ami igen csak dobhat a „Vista piaci részesedésén” (az MSW.hu-t látogatók majdnem 1/4-e használ most Vista-t.)

A Windows Vista magyar nyelvű hivatalos honlapja.

Címkék: Windows Vista

« Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1012 13 Következő »