Windows 7 Service Pack 1 letöltés

Módosítva: Majdnem 11 éve · Létrehozva: 2011. August 3. (Wednesday) - 14:51 · Digg Button Facebook share

Áttekintés
A Windows 7 és Windows Server 2008 R2 SP1 rendszer naprakész támogatást nyújt számítógépeihez és kiszolgálóihoz. Emellett biztosítja a Windows operációs rendszer aktuális fejlesztéseit: tartalmazza a Windows Update szolgáltatás nyújtotta korábbi frissítéseket, és folyamatosan biztosítja a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 platformok az ügyfelek és partnerek visszajelzései alapján létrehozott további frissítéseit. Ez lehetővé teszi, hogy a szervezetek egyszerre telepítsék a frissítéseket.

A Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 SP1 a következőket nyújtja:

  • Támogatott és naprakész állapotban tartja a számítógépet
  • Folyamatos frissítéseket biztosít a Windows 7 platformhoz
  • Segítségével könnyen, egyszerre telepíthetők az összegző frissítések
  • Telepítése esetén hatékonyabban teljesíthetők a felhasználói igények a fokozott üzleti mobilitás érdekében
  • Virtualizációs újdonságok átfogó készletét kínálja
  • Egyszerűbb szervizcsomag-telepítési modellt biztosít a nagyobb hatékonyságért

Ne kattintson a letöltésre, ha csupán egy számítógépen végez frissítést: Mostantól egy kisebb méretű, a feladathoz jobban illeszkedő letöltés érhető el a Windows Update webhelyen. A Windows 7 és Windows Server 2008 R2 SP1 beszerzésének legjobb módja az Automatikus frissítések szolgáltatás bekapcsolása. Használhatja a lépésenkénti útmutatónkat, vagy akár ránk is bízhatja a feladat elvégzését. Amennyiben a Windows Update nem ajánlja fel a szervizcsomag telepítését, tekintse meg a KB 2498452 jelű tudásbáziscikket. Ha probléma merül fel a Windows frissítési szervizcsomagjának telepítése során, tekintse meg A Windows Server 2008 R2, illetve a Windows 7 szervizcsomag­jainak telepítése során felmerülő problémák elhárítása című cikket.

Tennivalók, mielőtt letöltené a Microsoft letöltőközpontjából a Windows 7 Service Pack 1 szervizcsomagot
Amennyiben a Windows 7 SP1 szervizcsomagot a Microsoft letöltőközpontjának webhelyéről kívánja telepíteni, bizonyos lépések megtételével biztosíthatja, hogy jó tapasztalatokban legyen része a szervizcsomag telepítése során. Ez a cikk (KB 2505743) néhány olyan javaslatot kínál, amivel fokozhatja a Windows 7 SP1 a Microsoft letöltőközpont webhelyéről való telepítésének élményét.

A Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 SP1 letöltéséhez és telepítéséhez már a számítógépen kell lennie a Windows 7 vagy a Windows Server 2008 R2 RTM (Release to Manufacturing, gyártásra kész) verziójának.

Ha korábban telepítette számítógépére a Windows 7 vagy a Windows Server 2008 R2 SP1 kiadás előtti verzióját, azt az SP1 szervizcsomag telepítése előtt el kell távolítania.

A Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 SP1 ugyanazon nyelveken érhető el telepítésre, amelyek a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 eredeti kiadása idején elérhetők voltak.