Microsoft UpdateMicrosoft frissítőkedd - 2011. január

male · Kevesebb, mint 11 és fél éve · 2011. January 12. (Wednesday) - 20:13 · Microsoft Update · Digg Button Facebook share

Az év első firssítőcsomagja kevés izgalmat tartogat, viszont annál többet hagy maga mögött: ezzel a csomaggal sem a Graphics Rendering Engine problémája, sem a cross_fuzz által feltárt IE sebezhetőség(ek) nem kerülnek javításra. A CSS stíluslapok feldolgozását érintő problémára a Microsoft most egy új elkerülő megoldással rukkolt elő egy gyorsjavítás formájában, amely „minden alkalommal belenyúl kicsit az mshtml.dll-be, mikor azt betölti az Internet Explorer”. A javított hibák kurta listája alant:

MS11–001: A Vista Backup Manager komponensét érintő probléma amely kódfuttatást tesz lehetővé, ha a felhasználó megnyit egy speciális backup állományt.

MS11–002: Két hiba javítása a Microsoft Data Access Componentsben. Az egyik ezek közül az ODBC adaforrás-hivatkozásainak, a másik az ActiveX Data Object-ek feldolgozásán javít. A problémák kódfuttatást tesznek lehetővé Internet Exploreren keresztül, az összes támogatott platformon.

Tovább..

Címkék: Windows Update Microsoft Update

További Microsoft Update cikkek:
Office 2003 Excel frissítés - KB943985-v2