RTM

.Net.NET Keretrendszer 3.0 RTM

male · 17 és fél éve · 2006. November 7. (Tuesday) - 19:06 · .Net · Digg Button Facebook share

Elkészült a Microsoft .NET Framework 3.0 végleges véltozata is (korábban WinFX névre keresztelték, majd vissza…). Az új változat a 2.0 verziójú Keretrendszeren alapszik, csak pár új szolgáltatás és komponens került hozzá, így elvileg nem lehetnek kompatibilitási gondok.

[linkto=downlo­ad.php?view.103]Letölté­s[/linkto]

Címkék: .Net RTM

Microsoft OfficeMicrosoft Office 2007 RTM - kész

male · 17 és fél éve · 2006. November 6. (Monday) - 19:20 · Microsoft Office · Digg Button Facebook share

A Microsoft a mai nappal bejelentette, hogy elkészült az új Office végleges verziója. Egyik legfeltűnőbb újítása, a Ribbon nevű kezelőfelület, amely nagyban megkönnyíti és gyorsítja a munkát.

Címkék: Microsoft Office Office 2007 RTM

Windows VistaWindows Vista RTM - A fejlesztés hamarosan befejeződik

male · 17 és fél éve · 2006. October 31. (Tuesday) - 10:07 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

Eredetileg a Windows XP ötödik születésnapjára, azaz október 25-ére szeretette volna a Microsoft a Vista-t befejezni, de az utolsó pillanatokban egy hibát fedeztek fel. Tegnap este elkészült a Windows Vista Build 6000, ami már a végleges verzió.

Tegnap este 22:00 óra után érkezett el a Windows Vista hat éve tartó fejlesztése a végéhez. Az új operációs rendszert – a korábban már elhatározott időpontnak megfelelően – november végére a vállalatokhoz el akarják juttatni. Ezeknek az ügyfeleknek készült egy letölthető verziót, amíg a telepítőlemezek el nem érhetőek.

Január végén lesz elérhető a magánembereknek a Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business és Ultimate. Ezek ára 155€ és 310€ közé fog esni, attól függően, hogy melyik verzió mellett döntöttünk.

Windows Vista letölthető lesz az MSDN előfizetőknek körülbelül 7 napon belül.

Frissítés
A Windows Vista Build 6000 már a végleges szakaszban van, de az RTM verzióhoz szükséges fordítás még nincs kész. Ez azt jelenti, hogy a Vista még nincs kész, a végleges verziót még át kell fordítani.

Címkék: Windows Vista RTM

media playerWindows Media Player 11 RTM (végleges)

male · 17 és fél éve · 2006. October 30. (Monday) - 20:28 · media player · Digg Button Facebook share

Végre elkészült az új médialejátszó program. Az újítások között elsősorban a kezelő felületet említeném meg, ami a fekete színével a Windows Vista-ra emlékeztet. Természetesen nem csak felületesen változott meg, hanem működésileg is. (folytatás később)

Windows Media Player 11 for Windows XP (Angol)
Windows Media Player 11 for Windows XP (64-bit) (Angol)

Címkék: RTM media player Windows Media Player 11

media playerWindows Media Player 11 legkorábban október 30-án

male · 17 és fél éve · 2006. October 25. (Wednesday) - 12:51 · media player · Digg Button Facebook share

A Microsoft eredetileg tegnap akarta a Windows Media Player 11-et kiadni. Mint látható, nem tudta ezt a dátumot tartani, tehát a szoftver később fog megjelenni.

A szoftvervállalat egyik közleményében tudatta, hogy a Windows Media Player 11-nek október 30-ig készen kell lennie. A halasztás okát nem tudni, a pontos megjelenési dátumot majd a sajtótájékoztatón teszik közzé.

Az új verzióban mindenek előtt egy új felhasználói felülettel találkozhatunk, aminek segítségével a kezelhetősége még könnyebb. A többi újítás mellett helyet kapott a beépített online zenebolt is. Az USA-ban a Microsoft egy saját kínálatot indított el, mialatt Németországban a partnerek segítenek ebben.

Címkék: RTM media player Windows Media Player 11

media playerWindows Media Player 11 még ma?!

male · 17 és fél éve · 2006. October 24. (Tuesday) - 19:20 · media player · Digg Button Facebook share

Egy másik weboldalra hivatkozva úgy tűnik, hogy a csendes-óceáni időzóna szerint ma kb 13:00-kor fog a Windows Media Player 11 debütálni.

A linkekkel még jelentkezünk.

Címkék: RTM media player Windows Media Player 11

antivirusWindows Defender RTM

male · 17 és fél éve · 2006. October 24. (Tuesday) - 08:18 · antivirus · Digg Button Facebook share

Ma készült el a Microsoft spyware írtójának végleges verziója. 1592-es build számot visel és először angol nyelven lehet csak letölteni WGA ellenőrzés után ingyen.

A program blokkolja a pop-up ablakokat és megvédi a számítógépet a spywarek által okozott károktól, ezzel növelve az adatok biztonságát.

Tovább »

Címkék: antivirus RTM

Windows VistaWindows Vista RTM: újabb időpont

male · 17 és fél éve · 2006. October 23. (Monday) - 17:42 · Windows Vista · Digg Button Facebook shareOktóber 25-éig szerette volna a Microsoft az új operációs rendszerét elkészíteni. A Microsoft specialista Mary Jo Foley-nak egy interjúban kellett közölnie, hogy ezt az időpontot nem tudják tartani.

A TAP (Technology Adopter Program) résztvevőinek kiadott Build 5824-gyel egy nagy probléma adódott. A frissítés Windows XP-ról minden esetben hibás, tehát csak teljesen új telepítést lehetett végezni. Pár nap stresszes bug keresés után, kijavították a hibát.

Tovább »

Címkék: Windows Vista RTM

Windows VistaVista RTM - október 25?!

male · Több, mint 17 és fél éve · 2006. October 12. (Thursday) - 19:46 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

Egyes forrásokból megtudtam, hogy a Microsoft Windows Vista már októberben kész lesz (RTM változat, Released to Manufacturing, Gyártásra kész). Még tovább kutakodva azt is megtudtam, hogy ez október 25-e, így október 26-án már egyes MSDN előfizetésekkel rendelkezők hozzájuthatnak legális Vista kópiákhoz (pl. msdn-aa egyetemisták…).
Azért is bizakodhatunk ebben, mivel az RC2 szinte már csak pozitív tapasztalatokat adott.
Továbbá tudni illik, hogy az Internet Explorer 7-es változata október 18-án jelenik meg (ez is RTM természetesen immár).
Valamint a Microsoft Office 2007 project is lezárul, azaz végleges változatba lép még most októberben, pár napon belül.
A Microsoft így tökéletesen összehangolta e fontos termékei elkészülését, megjelenését.

Személyes véleményem, és tippem, hogy a Windows Defender és a Windows Media Player 11 is kész lesz már októberben, hiszen, ezek a Vista szerves részei (természetesen az IE7 is).

Update:
Okóber 25?! Hiszen az XP születésnapja lesz! Október 25-én lesz az XP kerek 5 éves!

Címkék: Windows Vista RTM

Internet ExplorerInternet Explorer 7 RTM még ebben a hónapban

male · Több, mint 17 és fél éve · 2006. October 7. (Saturday) - 14:20 · Internet Explorer · Digg Button Facebook share

Az Internet Explorer 7-et fejlesztő csapat blog-jában hozták először nyílvánosságra, hogy már a kiadható verziót készítik, és még ebben a hónapban készen lesz.

Címkék: RTM Internet Explorer 7 Internet Explorer

« Előző 1 2 3 Következő »