Windows 8

Windows 8Windows 8 újdonságok: 2011. március (összefoglaló)

male · Majdnem 12 éve · 2011. March 31. (Thursday) - 08:49 · Windows 8 · Digg Button Facebook share

A Windows 8-ról 2011. márciusáig kiszivárgott információk áttekintése.

Tovább »

Címkék: információk Windows 8

Windows 8A Microsoft ízelítőt adott a Windows 8-ból

male · Több, mint 11 és fél éve · 2011. January 6. (Thursday) - 11:39 · Windows 8 · Digg Button Facebook share

Hivatalos: az új rendszer ARM-architektúrán is működik majd, de 2012 előtt nem jelenik meg. Bemutatták viszont, hogy már most fut az NVIDIA és a Qualcomm rendszerchipjein.

Megalapozottak voltak a pletykák: a Microsoft a világ legnagyobb szórakoztatóipari kiállításán, a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n (CES) bejelentette, hogy a Windows következő kiadása ARM-platformra is elérhető lesz, és ezt a még a javában készülő operációs rendszer egy korai előzetesével demonstrálta is. A vállalat ugyanakkor hangsúlyozta, továbbra is elkötelezett a PC-k hagyományos architektúrájának számító Intel x86 mellett.

Tovább »

Címkék: Windows 8

Windows 8Januárban ízelítőt kapunk a Windows 8-ból?

male · Több, mint 11 és fél éve · 2010. December 15. (Wednesday) - 10:24 · Windows 8 · Digg Button Facebook share

Pletykák szerint Steve Ballmer már a CES-en be fog mutatni olyan eszközöket, melyeken az új operációs rendszer korai változata fut. Egyébként tabletdömping várható.

A szoftvervállalat terveit ismerő, névtelenséget kérő forrásokra támaszkodva számolt be tegnap a New York Times arról, hogy milyen újdonságokkal készül a világ legnagyobb szórakoztatóipari kiállítására, a január elején Las Vegasban megrendezendő Consumer Electronics Show-ra (CES) a Microsoft. A seregszemlét január 5-én Steve Ballmer vezérigazgató nyitja meg.

Tovább »

Címkék: Windows 8

« Előző 1 2 3 4 Következő »