Windows VistaWindows Vista: Get Ready - Készülj fel a váltásra

male · Több, mint 13 és fél éve · 2006. November 11. (Saturday) - 09:11 · Windows Vista · Digg Button Facebook share

Már alig várod a Windows Vista-t? Szeretnéd tudni, hogy a jelenlegi számítógéped alkalmas lesz-e az új operációs rendszer zavartalan futtatására? Nem tudod mely programjaid kompatibilisek?

A Microsoft több programot is készített, amelyek ezekre a kérdésekre adnak választ:

Windows Vista Upgrade Advisor: *A Windows Vista Upgrade Advisor kisméretű bétaalkalmazás, amely Windows XP-alapú számítógépen futtatható annak elöntésére, hogy a számítógép alkalmas-e a Windows Vista frissítés futtatására. Az Upgrade Advisor futtatásakor átvizsgálja a számítógépet és könnyen áttekinthető jelentésben foglalja össze az ismert rendszer- és eszközkompati­bilitási problémákat, valamint javaslatot tesz arra, hogyan készítheti fel PC-jét a Windows Vista használatára. A Microsoft tervezi a Upgrade Advisor funkcióinak bővítését, többek közt ellenőrizné, hogyan futnak a szoftveralkal­mazások a Windows Vista rendszerben. Töltse le már most a bétaverziót és néhány hónap múlva keresse ugyanitt az új verziót.

Mielőtt nekilátna és kiderítené, hogy számítógépe alkalmas-e a Windows Vista használatára, csatlakoztasson minden USB- vagy egyéb periférikus eszközt (pl. nyomtató, külső merevlemezmeghajtó vagy képolvasó), amit rendszeresen használ az értékelni kívánt PC-vel.*

Windows Vista Upgrade Advisor RC1 letöltés (angol)

Microsoft Application Compatibility Toolkit 5.0 RC1: Találd meg, melyik alkalmazásod lesz kompatibilis az új operációs rendszerrel. A Microsoft Application Compatibility Toolkit és a többi Application Compatibility eszközök azért készültek, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a Vista-ra való váltás nehézségeit.

Microsoft Application Compatibility Toolkit 5.0 RC1 letöltés (angol)

Címkék: Windows Vista

További Windows Vista cikkek:
Windows Vista RTM - kész
Windows Vista RTM - A fejlesztés hamarosan befejeződik
Elsők között válthatnak Vistára a magyar diákok
Vista antivírus - NOD32
Egy új eszköz fogja a Windows XP-s programokat Windows Vista-ra tenni